Adelgunda - Az Adelgunda név jelentése, Adelgunda névnapjai, Adelgunda név becézése és más érdekességek:

● Az Adelgunda név eredete: német

● Az Adelgunda név jelentése:

nemes, harc ( Az Adelgund név továbbképzése )

● Az Adelgunda név becézése / Adelgunda becenevei:

Adél, Adel, Adelka, Gundi, Gunda

● Adelgunda névnapja:

január 30.
● Az Adelgunda név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Adelgunda név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Adelgunda névről? Görgess lejjebb!
Az Adelgunda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Adelgunda névről

● Az Adelgunda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Adelgunda név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + D ( 4 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + G ( 7 ) + U ( 3 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 33 ( 3 + 3 )
Az Adelgunda névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● Az Adelgunda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Adelgunda név ? Jó helyen jársz!
Az Adelgunda: 9 betűből álló női név / lánynév
Az Adelgunda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Adelgunda név magánhangzói: A, E, U,
Az Adelgunda név mássalhangzói: D, G, L, N,
Az Adelgunda név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Adelgunda névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Adelgunda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Adelgunda névvel kapcsolatban. az Adelgunda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Adelgunda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Adelgunda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Adelgunda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Adelgunda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Adelgunda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Adelgunda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!