Angelika - Az Angelika név jelentése, Angelika névnapjai, Angelika név becézése és más érdekességek:

● Az Angelika név eredete: latin

● Az Angelika név jelentése:

angyali, angyalhoz hasonló

● Az Angelika név becézése / Angelika becenevei:

Angi, Licus, Angika, Angyalka, Angeli, Angica

● Angelika névnapja:

január 27.január 4.
● Az Angelika név típusa: A betűs női név / lány név
● Az Angelika név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni az Angelika névről? Görgess lejjebb!
Az Angelika az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Angelika névről

● Az Angelika név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Angelika név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + G ( 7 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 33 ( 3 + 3 )
Az Angelika névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● Az Angelika név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Angelika név ? Jó helyen jársz!
Az Angelika: 8 betűből álló női név / lány név
Az Angelika név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
Az Angelika név magánhangzói: A, E, I,
Az Angelika név mássalhangzói: G, K, L, N,
Az Angelika név szótagszáma: 4 szótagú női név / lány név

Az Angelika névhez hasonló női nevek / lány nevek

Az Angelika névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 539 db A betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 311 női név / lány név és 180 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Angelika névvel kapcsolatban. az Angelika név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Angelika név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Angelika név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Angelika névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Angelika név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Angelika nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Angelika névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!