Fausztina - A Fausztina név jelentése, Fausztina névnapjai, Fausztina név becézése és más érdekességek:

● A Fausztina név eredete: latin

● A Fausztina név jelentése:

szerencsés ( A Fausztusz férfinév női párja )

● A Fausztina név becézése / Fausztina becenevei:

Tina, Tincsi, Tinus, Fauka, Fatina, Uszti

● Fausztina névnapja:

január 18.február 15.július 9.
● A Fausztina név típusa: F betűs női név / lánynév
● A Fausztina név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Fausztina névről? Görgess lejjebb!
A Fausztina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Fausztina névről

● A Fausztina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Fausztina név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + A ( 1 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 36 ( 3 + 6 )
A Fausztina névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Fausztina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Fausztina név ? Jó helyen jársz!
A Fausztina: 9 betűből álló női név / lánynév
A Fausztina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Fausztina név magánhangzói: A, I, U,
A Fausztina név mássalhangzói: SZ, F, N, T,
A Fausztina név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Fausztina névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Fausztina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 77 női név / lány név és 50 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Fausztina névvel kapcsolatban. a Fausztina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Fausztina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Fausztina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Fausztina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Fausztina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Fausztina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Fausztina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!