Fabiána - A Fabiána név jelentése, Fabiána névnapjai, Fabiána név becézése és más érdekességek:

● A Fabiána név eredete: latin

● A Fabiána név jelentése:

a Fabius nemzetséghez tartozó ( A Fábián női párja )

● A Fabiána név becézése / Fabiána becenevei:

Biána, Bia, Nana, Fabi, Fabus, Fabika, Fabuci

● Fabiána névnapja:

január 20.június 20.
● A Fabiána név típusa: F betűs női név / lánynév
● A Fabiána név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Fabiána névről? Görgess lejjebb!
A Fabiána az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Fabiána névről

● A Fabiána név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Fabiána név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + A ( 1 ) + B ( 2 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 25 ( 2 + 5 )
A Fabiána névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Fabiána név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Fabiána név ? Jó helyen jársz!
A Fabiána: 7 betűből álló női név / lánynév
A Fabiána név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Fabiána név magánhangzói: A, Á, I,
A Fabiána név mássalhangzói: B, F, N,
A Fabiána név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Fabiána névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Fabiána névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 77 női név / lány név és 50 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Fabiána névvel kapcsolatban. a Fabiána név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Fabiána név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Fabiána név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Fabiána névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Fabiána név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Fabiána nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Fabiána névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!