Felicita - A Felicita név jelentése, Felicita névnapjai, Felicita név becézése és más érdekességek:

● A Felicita név eredete: latin

● A Felicita név jelentése:

boldog, szerencsés ( A Felicitász alakváltozata )

● A Felicita név becézése / Felicita becenevei:

Cita, Lici, Licus, Citus, Feli, Felcsi, Felke

● Felicita névnapja:

március 6.november 23.
● A Felicita név típusa: F betűs női név / lánynév
● A Felicita név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Felicita névről? Görgess lejjebb!
A Felicita az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Felicita névről

● A Felicita név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Felicita név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 38 ( 3 + 8 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Felicita névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Felicita név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Felicita név ? Jó helyen jársz!
A Felicita: 8 betűből álló női név / lánynév
A Felicita név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Felicita név magánhangzói: A, E, I,
A Felicita név mássalhangzói: C, F, L, T,
A Felicita név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Felicita névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Felicita névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 77 női név / lány név és 50 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Felicita névvel kapcsolatban. a Felicita név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Felicita név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Felicita név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Felicita névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Felicita név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Felicita nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Felicita névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!