Jarmila - A Jarmila név jelentése, Jarmila névnapjai, Jarmila név becézése és más érdekességek:

● A Jarmila név eredete: szláv

● A Jarmila név jelentése:

kedves tavasz

● A Jarmila név becézése / Jarmila becenevei:

Milla, Millus, MIlluka, Milcsi, Jarmi, Jarmika, Jarci

● Jarmila névnapja:

március 14.február 4.
● A Jarmila név típusa: J betűs női név / lánynév
● A Jarmila név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jarmila névről? Görgess lejjebb!
A Jarmila az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jarmila névről

● A Jarmila név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jarmila név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Jarmila névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Jarmila név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jarmila név ? Jó helyen jársz!
A Jarmila: 7 betűből álló női név / lánynév
A Jarmila név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Jarmila név magánhangzói: A, I,
A Jarmila név mássalhangzói: J, L, M, R,
A Jarmila név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Jarmila névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Jarmila névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 142 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 62 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jarmila névvel kapcsolatban. a Jarmila név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jarmila név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jarmila név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jarmila névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jarmila név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jarmila nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jarmila névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!