Jaina - A Jaina név jelentése, Jaina névnapjai, Jaina név becézése és más érdekességek:

● A Jaina név eredete: héber ( bibliai )

● A Jaina név jelentése:

Jahve megkegyelmezett ( A János férfinév női párja )

● A Jaina név becézése / Jaina becenevei:

Ina, Inus, Inka, jana, Janci, Janka,

● Jaina névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Jaina név típusa: J betűs női név / lánynév
● A Jaina név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jaina névről? Görgess lejjebb!
A Jaina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jaina névről

● A Jaina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jaina név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + A ( 1 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 17 ( 1 + 7 )
A Jaina névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Jaina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jaina név ? Jó helyen jársz!
A Jaina: 5 betűből álló női név / lánynév
A Jaina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Jaina név magánhangzói: A, I,
A Jaina név mássalhangzói: J, N,
A Jaina név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Jaina névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Jaina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 140 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 60 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jaina névvel kapcsolatban. a Jaina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jaina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jaina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jaina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jaina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jaina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jaina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!