Jadviga - A Jadviga név jelentése, Jadviga névnapjai, Jadviga név becézése és más érdekességek:

● A Jadviga név eredete: szláv

● A Jadviga név jelentése:

harc ( A Hedvig lengyel és orosz alakváltozata )

● A Jadviga név becézése / Jadviga becenevei:

Jadi, Jadka, Viga, Vigusz, Vigi

● Jadviga névnapja:

október 17.
● A Jadviga név típusa: J betűs női név / lánynév
● A Jadviga név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jadviga névről? Görgess lejjebb!
A Jadviga az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jadviga névről

● A Jadviga név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jadviga név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + A ( 1 ) + D ( 4 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + G ( 7 ) + A ( 1 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Jadviga névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Jadviga név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jadviga név ? Jó helyen jársz!
A Jadviga: 7 betűből álló női név / lánynév
A Jadviga név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Jadviga név magánhangzói: A, I,
A Jadviga név mássalhangzói: D, G, J, V,
A Jadviga név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Jadviga névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Jadviga névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 143 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jadviga névvel kapcsolatban. a Jadviga név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jadviga név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jadviga név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jadviga névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jadviga név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jadviga nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jadviga névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!