Lolita - A Lolita név jelentése, Lolita névnapjai, Lolita név becézése és más érdekességek:

● A Lolita név eredete: spanyol

● A Lolita név jelentése:

fájdalmas anya, Hétfájdalmú Szűz ( A Lola spanyol becézőjéből. )

● A Lolita név becézése / Lolita becenevei:

Lita, Litua, Lituka, Lituska, Litus, Lolil, Lolka

● Lolita névnapja:

szeptember 15.
● A Lolita név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Lolita név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lolita névről? Görgess lejjebb!
A Lolita az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lolita névről

● A Lolita név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lolita név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 24 ( 2 + 4 )
A Lolita névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Lolita név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lolita név ? Jó helyen jársz!
A Lolita: 6 betűből álló női név / lánynév
A Lolita név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Lolita név magánhangzói: A, I, O,
A Lolita név mássalhangzói: L, T,
A Lolita név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Lolita névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Lolita névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 251 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 176 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lolita névvel kapcsolatban. a Lolita név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lolita név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lolita név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lolita névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lolita név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lolita nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lolita névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!