Leopolda - A Leopolda név jelentése, Leopolda névnapjai, Leopolda név becézése és más érdekességek:

● A Leopolda név eredete: germán

● A Leopolda név jelentése:

merész, merész nép ( A Leopold férfinév női párja )

● A Leopolda név becézése / Leopolda becenevei:

Polda, Poldi, Poldika, Poldus, Leo, Leonka

● Leopolda névnapja:

november 15.
● A Leopolda név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Leopolda név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Leopolda névről? Görgess lejjebb!
A Leopolda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Leopolda névről

● A Leopolda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Leopolda név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + E ( 5 ) + O ( 6 ) + P ( 7 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Leopolda névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Leopolda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Leopolda név ? Jó helyen jársz!
A Leopolda: 8 betűből álló női név / lánynév
A Leopolda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Leopolda név magánhangzói: A, E, O,
A Leopolda név mássalhangzói: D, L, P,
A Leopolda név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Leopolda névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Leopolda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 251 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 176 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Leopolda névvel kapcsolatban. a Leopolda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Leopolda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Leopolda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Leopolda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Leopolda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Leopolda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Leopolda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!