Lili - A Lili név jelentése, Lili névnapjai, Lili név becézése és más érdekességek:

● A Lili név eredete: német

● A Lili név jelentése:

liliom ( A Lilian, Caroline, Elisabeth német és angol becézőjéből önállósult. )

● A Lili név becézése / Lili becenevei:

Lilu, Lilike, Lillus, Lillácska, Lilluka, Illi, Illus, Illuka

● Lili névnapja:

július 11.
● A Lili név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Lili név előfordulási gyakorisága: Rendkívül gyakori női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lili névről? Görgess lejjebb!
A Lili az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lili névről

● A Lili név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lili név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) = 24 ( 2 + 4 )
A Lili névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Lili név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lili név ? Jó helyen jársz!
A Lili: 4 betűből álló női név / lánynév
A Lili név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Lili név magánhangzói: I,
A Lili név mássalhangzói: L,
A Lili név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Lili névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Lili névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 251 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 176 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lili névvel kapcsolatban. a Lili név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lili név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lili név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lili névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lili név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lili nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lili névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!