Mabella - A Mabella név jelentése, Mabella névnapjai, Mabella név becézése és más érdekességek:

● A Mabella név eredete: latin - angol

● A Mabella név jelentése:

szeretetreméltó ( A Mábel alakváltozata )

● A Mabella név becézése / Mabella becenevei:

Mabelka, Mabellus, Bellus, Belluska, Belluci, Mabi

● Mabella névnapja:

június 11.szeptember 7.
● A Mabella név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Mabella név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Mabella névről? Görgess lejjebb!
A Mabella az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Mabella névről

● A Mabella név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Mabella név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 19 ( 1 + 9 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Mabella névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Mabella név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Mabella név ? Jó helyen jársz!
A Mabella: 7 betűből álló női név / lánynév
A Mabella név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Mabella név magánhangzói: A, E,
A Mabella név mássalhangzói: B, L, M,
A Mabella név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Mabella névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Mabella névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 371 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 231 női név / lány név és 140 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Mabella névvel kapcsolatban. a Mabella név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Mabella név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Mabella név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Mabella névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Mabella név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Mabella nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Mabella névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!