Manuela - A Manuela név jelentése, Manuela névnapjai, Manuela név becézése és más érdekességek:

● A Manuela név eredete: héber ( bibliai )

● A Manuela név jelentése:

velünk az Isten ( A Manuéla alakváltozata )

● A Manuela név becézése / Manuela becenevei:

Élus, Éla, Manu, Manuka, Manó, Máni, Mánka

● Manuela névnapja:

március 26.július 15.
● A Manuela név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Manuela név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Manuela névről? Görgess lejjebb!
A Manuela az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Manuela névről

● A Manuela név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Manuela név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + U ( 3 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 22 ( 2 + 2 )
A Manuela névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Manuela név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Manuela név ? Jó helyen jársz!
A Manuela: 7 betűből álló női név / lánynév
A Manuela név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Manuela név magánhangzói: A, E, U,
A Manuela név mássalhangzói: L, M, N,
A Manuela név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Manuela névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Manuela névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 359 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 226 női név / lány név és 133 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Manuela névvel kapcsolatban. a Manuela név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Manuela név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Manuela név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Manuela névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Manuela név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Manuela nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Manuela névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!