Marcellina - A Marcellina név jelentése, Marcellina névnapjai, Marcellina név becézése és más érdekességek:

● A Marcellina név eredete: latin

● A Marcellina név jelentése:

Mars istenhez tartozó, Mars istennek szentelt. ( A Marcella becéző továbbképzése )

● A Marcellina név becézése / Marcellina becenevei:

Celi, Celina, Lina, Linus, Marcus, Marcika, Marci

● Marcellina névnapja:

július 17.
● A Marcellina név típusa: M betűs női név / lány név
● A Marcellina név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Marcellina névről? Görgess lejjebb!
A Marcellina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Marcellina névről

● A Marcellina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Marcellina név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + C ( 3 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 43 ( 4 + 3 )
A Marcellina névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Marcellina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Marcellina név ? Jó helyen jársz!
A Marcellina: 10 betűből álló női név / lány név
A Marcellina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Marcellina név magánhangzói: A, E, I,
A Marcellina név mássalhangzói: C, L, M, N, R,
A Marcellina név szótagszáma: 4 szótagú női név / lány név

A Marcellina névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Marcellina névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 344 db M betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 216 női név / lány név és 120 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Marcellina névvel kapcsolatban. a Marcellina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Marcellina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Marcellina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Marcellina névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Marcellina név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Marcellina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Marcellina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!