Marcella - A Marcella név jelentése, Marcella névnapjai, Marcella név becézése és más érdekességek:

● A Marcella név eredete: latin

● A Marcella név jelentése:

Mars istenhez tartozó, Mars istennek szentelt. ( A Marcell férfinév női párja )

● A Marcella név becézése / Marcella becenevei:

Cella, cellus, Celluka, Marcus, Marcika, Marci

● Marcella névnapja:

január 31.június 28.
● A Marcella név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Marcella név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Marcella névről? Görgess lejjebb!
A Marcella az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Marcella névről

● A Marcella név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Marcella név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + C ( 3 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Marcella névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Marcella név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Marcella név ? Jó helyen jársz!
A Marcella: 8 betűből álló női név / lánynév
A Marcella név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Marcella név magánhangzói: A, E,
A Marcella név mássalhangzói: C, L, M, R,
A Marcella név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Marcella névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Marcella névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 360 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 226 női név / lány név és 134 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Marcella névvel kapcsolatban. a Marcella név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Marcella név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Marcella név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Marcella névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Marcella név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Marcella nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Marcella névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!