Manuella - A Manuella név jelentése, Manuella névnapjai, Manuella név becézése és más érdekességek:

● A Manuella név eredete: héber ( bibliai )

● A Manuella név jelentése:

velünk az Isten ( A Manuéla alakváltozata )

● A Manuella név becézése / Manuella becenevei:

Ella, Ellus, Manu, Manuka, Manó, Máni, Mánka

● Manuella névnapja:

március 26.július 15.
● A Manuella név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Manuella név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Manuella névről? Görgess lejjebb!
A Manuella az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Manuella névről

● A Manuella név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Manuella név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + U ( 3 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 25 ( 2 + 5 )
A Manuella névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Manuella név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Manuella név ? Jó helyen jársz!
A Manuella: 8 betűből álló női név / lánynév
A Manuella név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Manuella név magánhangzói: A, E, U,
A Manuella név mássalhangzói: L, M, N,
A Manuella név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Manuella névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Manuella névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 355 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 223 női név / lány név és 132 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Manuella névvel kapcsolatban. a Manuella név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Manuella név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Manuella név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Manuella névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Manuella név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Manuella nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Manuella névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!