Nauzika - A Nauzika név jelentése, Nauzika névnapjai, Nauzika név becézése és más érdekességek:

● A Nauzika név eredete: görög

● A Nauzika név jelentése:

dicső hajós, tündöklő ( A Nausziká név magyaros formája )

● A Nauzika név becézése / Nauzika becenevei:

Nauka, Nauszi, Uzka, Uzika, Nana, Nauci, Nauska

● Nauzika névnapja:

július 28.december 16.
● A Nauzika név típusa: N betűs női név / lánynév
● A Nauzika név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Nauzika névről? Görgess lejjebb!
A Nauzika az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Nauzika névről

● A Nauzika név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Nauzika név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + A ( 1 ) + U ( 3 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Nauzika névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Nauzika név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Nauzika név ? Jó helyen jársz!
A Nauzika: 7 betűből álló női név / lánynév
A Nauzika név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Nauzika név magánhangzói: A, I, U,
A Nauzika név mássalhangzói: K, N, Z,
A Nauzika név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Nauzika névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Nauzika névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 211 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 137 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Nauzika névvel kapcsolatban. a Nauzika név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Nauzika név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Nauzika név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Nauzika névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Nauzika név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Nauzika nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Nauzika névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!