Nagyezsda - A Nagyezsda név jelentése, Nagyezsda névnapjai, Nagyezsda név becézése és más érdekességek:

● A Nagyezsda név eredete: orosz - szláv

● A Nagyezsda név jelentése:

remény, reménység

● A Nagyezsda név becézése / Nagyezsda becenevei:

Nádja, Nadia, Nadin, Gyezsda, Gyezsdu, Gyezsduka

● Nagyezsda névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Nagyezsda név típusa: N betűs női név / lánynév
● A Nagyezsda név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Nagyezsda névről? Görgess lejjebb!
A Nagyezsda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Nagyezsda névről

● A Nagyezsda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Nagyezsda név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + A ( 1 ) + G ( 7 ) + Y ( 7 ) + E ( 5 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 39 ( 3 + 9 ) = 12 ( 1 + 2 )
A Nagyezsda névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Nagyezsda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Nagyezsda név ? Jó helyen jársz!
A Nagyezsda: 9 betűből álló női név / lánynév
A Nagyezsda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Nagyezsda név magánhangzói: A, E,
A Nagyezsda név mássalhangzói: GY, ZS, D, N,
A Nagyezsda név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Nagyezsda névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Nagyezsda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 211 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 137 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Nagyezsda névvel kapcsolatban. a Nagyezsda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Nagyezsda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Nagyezsda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Nagyezsda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Nagyezsda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Nagyezsda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Nagyezsda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!