Norina - A Norina név jelentése, Norina névnapjai, Norina név becézése és más érdekességek:

● A Norina név eredete: arab - olasz

● A Norina név jelentése:

Isten az én világosságom ( A Nóra olasz becéző továbbképzése. )

● A Norina név becézése / Norina becenevei:

Rina, Nori, Norika, Norcsi, Norcsa, Rini, Rinus

● Norina névnapja:

július 11.szeptember 30.
● A Norina név típusa: N betűs női név / lánynév
● A Norina név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Norina névről? Görgess lejjebb!
A Norina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Norina névről

● A Norina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Norina név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Norina névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Norina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Norina név ? Jó helyen jársz!
A Norina: 6 betűből álló női név / lánynév
A Norina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Norina név magánhangzói: A, I, O,
A Norina név mássalhangzói: N, R,
A Norina név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Norina névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Norina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 211 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 137 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Norina névvel kapcsolatban. a Norina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Norina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Norina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Norina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Norina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Norina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Norina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!