Ninabella - A Ninabella név jelentése, Ninabella névnapjai, Ninabella név becézése és más érdekességek:

● A Ninabella név eredete: héber - olasz - spanyol

● A Ninabella név jelentése:

kegyelem, könyörület, szépség ( A Nina és Bella nevek összetételéből )

● A Ninabella név becézése / Ninabella becenevei:

Nina, Ninus, Ninka, Ninci, Bellus, Belluska, Bellácska, Ella, Ellus

● Ninabella névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Ninabella név típusa: N betűs női név / lány név
● A Ninabella név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Ninabella névről? Görgess lejjebb!
A Ninabella az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Ninabella névről

● A Ninabella név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Ninabella név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Ninabella névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Ninabella név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Ninabella név ? Jó helyen jársz!
A Ninabella: 9 betűből álló női név / lány név
A Ninabella név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Ninabella név magánhangzói: A, E, I,
A Ninabella név mássalhangzói: B, L, N,
A Ninabella név szótagszáma: 4 szótagú női név / lány név

A Ninabella névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Ninabella névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 188 db N betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 125 női név / lány név és 62 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Ninabella névvel kapcsolatban. a Ninabella név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Ninabella név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Ninabella név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Ninabella névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Ninabella név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Ninabella nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Ninabella névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!