Nikolina - A Nikolina név jelentése, Nikolina névnapjai, Nikolina név becézése és más érdekességek:

● A Nikolina név eredete: görög - angol

● A Nikolina név jelentése:

a győzelem népe ( A Nikolasz név női párja )

● A Nikolina név becézése / Nikolina becenevei:

Lina, Linus, Linci, Linka, Nikol, Nikolka, Niku, Nikica, Niki, Nikó

● Nikolina névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Nikolina név típusa: N betűs női név / lánynév
● A Nikolina név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Nikolina névről? Görgess lejjebb!
A Nikolina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Nikolina névről

● A Nikolina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Nikolina név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 40 ( 4 + 0 )
A Nikolina névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Nikolina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Nikolina név ? Jó helyen jársz!
A Nikolina: 8 betűből álló női név / lánynév
A Nikolina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Nikolina név magánhangzói: A, I, O,
A Nikolina név mássalhangzói: K, L, N,
A Nikolina név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Nikolina névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Nikolina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 211 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 137 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Nikolina névvel kapcsolatban. a Nikolina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Nikolina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Nikolina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Nikolina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Nikolina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Nikolina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Nikolina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!