Ninetta - A Ninetta név jelentése, Ninetta névnapjai, Ninetta név becézése és más érdekességek:

● A Ninetta név eredete: héber ( bibliai ) - olasz - spanyol

● A Ninetta név jelentése:

kicsi lány, kegyelem, könyörület ( A Nina olasz - spanyol becézője )

● A Ninetta név becézése / Ninetta becenevei:

Netta, Nettus, Nettuka, Nina, Ninus, Ninka, Ninci, Ninó

● Ninetta névnapja:

július 1.július 26.
● A Ninetta név típusa: N betűs női név / lánynév
● A Ninetta név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Ninetta névről? Görgess lejjebb!
A Ninetta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Ninetta névről

● A Ninetta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Ninetta név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Ninetta névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Ninetta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Ninetta név ? Jó helyen jársz!
A Ninetta: 7 betűből álló női név / lánynév
A Ninetta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Ninetta név magánhangzói: A, E, I,
A Ninetta név mássalhangzói: N, T,
A Ninetta név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Ninetta névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Ninetta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 211 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 137 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Ninetta névvel kapcsolatban. a Ninetta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Ninetta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Ninetta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Ninetta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Ninetta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Ninetta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Ninetta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!