Szavéta - A Szavéta név jelentése, Szavéta névnapjai, Szavéta név becézése és más érdekességek:

● A Szavéta név eredete: héber ( bibliai )

● A Szavéta név jelentése:

Isten az én esküm, Isten megesküdött, Isten a teljesség / tökéletesség ( Az Erzsébet román becézőjéből. )

● A Szavéta név becézése / Szavéta becenevei:

Szavi, Szavus, Véti, Vétuka, Vétuci

● Szavéta névnapja:

május 6.november 19.
● A Szavéta név típusa: S betűs női név / lány név
● A Szavéta név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szavéta névről? Görgess lejjebb!
A Szavéta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szavéta névről

● A Szavéta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szavéta név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) + V ( 4 ) + É ( 5 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 22 ( 2 + 2 )
A Szavéta névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Szavéta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szavéta név ? Jó helyen jársz!
A Szavéta: 7 betűből álló női név / lány név
A Szavéta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Szavéta név magánhangzói: A, É,
A Szavéta név mássalhangzói: SZ, T, V,
A Szavéta név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

A Szavéta névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Szavéta névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 87 db S betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 44 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szavéta névvel kapcsolatban. a Szavéta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szavéta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szavéta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szavéta névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szavéta név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szavéta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szavéta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!