Almanda - Az Almanda név jelentése, Almanda névnapjai, Almanda név becézése és más érdekességek:

● Az Almanda név eredete: spanyol

● Az Almanda név jelentése:

( A spanyol Almunda névből. Almund Madridban található székesegyház , amely Szűz Mária tiszteletére építettek. )

● Az Almanda név becézése / Almanda becenevei:

Almus, Almuska, Almácska, Mandus, Mandi

● Almanda névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Almanda név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Almanda név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Almanda névről? Görgess lejjebb!
Az Almanda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Almanda névről

● Az Almanda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Almanda név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + L ( 3 ) + M ( 4 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 19 ( 1 + 9 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Almanda névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Almanda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Almanda név ? Jó helyen jársz!
Az Almanda: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Almanda név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
Az Almanda név magánhangzói: A,
Az Almanda név mássalhangzói: D, L, M, N,
Az Almanda név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Almanda névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Almanda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Almanda névvel kapcsolatban. az Almanda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Almanda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Almanda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Almanda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Almanda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Almanda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Almanda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!