Adelheid - Az Adelheid név jelentése, Adelheid névnapjai, Adelheid név becézése és más érdekességek:

● Az Adelheid név eredete: német

● Az Adelheid név jelentése:

nemes alak,nemes személy

● Az Adelheid név becézése / Adelheid becenevei:

Adel, Adelka, Heidi

● Adelheid névnapja:

február 5.december 16.
● Az Adelheid név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Adelheid név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Adelheid névről? Görgess lejjebb!
Az Adelheid az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Adelheid névről

● Az Adelheid név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Adelheid név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + D ( 4 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + H ( 8 ) + E ( 5 ) + I ( 9 ) + D ( 4 ) = 39 ( 3 + 9 ) = 12 ( 1 + 2 )
Az Adelheid névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● Az Adelheid név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Adelheid név ? Jó helyen jársz!
Az Adelheid: 8 betűből álló női név / lánynév
Az Adelheid név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Adelheid név magánhangzói: A, E, I,
Az Adelheid név mássalhangzói: D, H, L,
Az Adelheid név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Adelheid névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Adelheid névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 506 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 323 női név / lány név és 183 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Adelheid névvel kapcsolatban. az Adelheid név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Adelheid név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Adelheid név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Adelheid névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Adelheid név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Adelheid nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Adelheid névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!