Adelgund - Az Adelgund név jelentése, Adelgund névnapjai, Adelgund név becézése és más érdekességek:

● Az Adelgund név eredete: német

● Az Adelgund név jelentése:

nemes, harc

● Az Adelgund név becézése / Adelgund becenevei:

Adél, Adel, Adelka, Gundi, Gunda

● Adelgund névnapja:

január 30.
● Az Adelgund név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Adelgund név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Adelgund névről? Görgess lejjebb!
Az Adelgund az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Adelgund névről

● Az Adelgund név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Adelgund név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + D ( 4 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + G ( 7 ) + U ( 3 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) = 32 ( 3 + 2 )
Az Adelgund névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Adelgund név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Adelgund név ? Jó helyen jársz!
Az Adelgund: 8 betűből álló női név / lánynév
Az Adelgund név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Adelgund név magánhangzói: A, E, U,
Az Adelgund név mássalhangzói: D, G, L, N,
Az Adelgund név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Adelgund névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Adelgund névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Adelgund névvel kapcsolatban. az Adelgund név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Adelgund név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Adelgund név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Adelgund névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Adelgund név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Adelgund nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Adelgund névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!