Alexandrin - Az Alexandrin név jelentése, Alexandrin névnapjai, Alexandrin név becézése és más érdekességek:

● Az Alexandrin név eredete: görög - latin

● Az Alexandrin név jelentése:

férfiakat vagy férfiaktól megvédő ( Az Alexandrina ‣ alakváltozata )

● Az Alexandrin név becézése / Alexandrin becenevei:

Lexi, Lexa, Szandrin, Szandra, Szandi,

● Alexandrin névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Alexandrin név típusa: A betűs női név / lány név
● Az Alexandrin név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni az Alexandrin névről? Görgess lejjebb!
Az Alexandrin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Alexandrin névről

● Az Alexandrin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Alexandrin név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + X ( 6 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 48 ( 4 + 8 ) = 12 ( 1 + 2 )
Az Alexandrin névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● Az Alexandrin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Alexandrin név ? Jó helyen jársz!
Az Alexandrin: 10 betűből álló női név / lány név
Az Alexandrin név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
Az Alexandrin név magánhangzói: A, E, I,
Az Alexandrin név mássalhangzói: D, L, N, R, X,
Az Alexandrin név szótagszáma: 4 szótagú női név / lány név

Az Alexandrin névhez hasonló női nevek / lány nevek

Az Alexandrin névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 539 db A betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 311 női név / lány név és 180 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Alexandrin névvel kapcsolatban. az Alexandrin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Alexandrin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Alexandrin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Alexandrin névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Alexandrin név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Alexandrin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Alexandrin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!