Alina - Az Alina név jelentése, Alina névnapjai, Alina név becézése és más érdekességek:

● Az Alina név eredete: angol - orosz

● Az Alina név jelentése:

nemes ( Az Adelina összevont alakváltozata. )

● Az Alina név becézése / Alina becenevei:

Alina, Alinka, Alika, Lina, Linus, Linka

● Alina névnapja:

június 17.július 28.
● Az Alina név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Alina név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Alina névről? Görgess lejjebb!
Az Alina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Alina névről

● Az Alina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Alina név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 19 ( 1 + 9 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Alina névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Alina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Alina név ? Jó helyen jársz!
Az Alina: 5 betűből álló női név / lánynév
Az Alina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Alina név magánhangzói: A, I,
Az Alina név mássalhangzói: L, N,
Az Alina név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Alina névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Alina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Alina névvel kapcsolatban. az Alina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Alina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Alina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Alina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Alina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Alina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Alina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!