Alóma - Az Alóma név jelentése, Alóma névnapjai, Alóma név becézése és más érdekességek:

● Az Alóma név eredete: amerikai

● Az Alóma név jelentése:

A Dél - sziget királynője című amerikai film szereplőjének valószínűleg mesterségesen alkotott neve

● Az Alóma név becézése / Alóma becenevei:

Loma, Lomi, Lomika, Alika

● Alóma névnapja:

június 21.
● Az Alóma név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Alóma név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Alóma névről? Görgess lejjebb!
Az Alóma az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Alóma névről

● Az Alóma név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Alóma név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + L ( 3 ) + Ó ( 6 ) + M ( 4 ) + A ( 1 ) = 15 ( 1 + 5 )
Az Alóma névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● Az Alóma név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Alóma név ? Jó helyen jársz!
Az Alóma: 5 betűből álló női név / lánynév
Az Alóma név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
Az Alóma név magánhangzói: A, Ó,
Az Alóma név mássalhangzói: L, M,
Az Alóma név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Alóma névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Alóma névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 509 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 325 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Alóma névvel kapcsolatban. az Alóma név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Alóma név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Alóma név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Alóma névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Alóma név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Alóma nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Alóma névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!