Alfréda - Az Alfréda név jelentése, Alfréda névnapjai, Alfréda név becézése és más érdekességek:

● Az Alfréda név eredete: germán

● Az Alfréda név jelentése:

tündér, tanács ( Az Alfréd férfinév női párja )

● Az Alfréda név becézése / Alfréda becenevei:

Fréda, Alfika, Alfi

● Alfréda névnapja:

február 23.július 19.október 28.
● Az Alfréda név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Alfréda név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Alfréda névről? Görgess lejjebb!
Az Alfréda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Alfréda névről

● Az Alfréda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Alfréda név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + L ( 3 ) + F ( 6 ) + R ( 9 ) + É ( 5 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
Az Alfréda névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Alfréda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Alfréda név ? Jó helyen jársz!
Az Alfréda: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Alfréda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Alfréda név magánhangzói: A, É,
Az Alfréda név mássalhangzói: D, F, L, R,
Az Alfréda név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Alfréda névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Alfréda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Alfréda névvel kapcsolatban. az Alfréda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Alfréda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Alfréda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Alfréda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Alfréda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Alfréda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Alfréda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!