Annadóra - Az Annadóra név jelentése, Annadóra névnapjai, Annadóra név becézése és más érdekességek:

● Az Annadóra név eredete: héber - görög

● Az Annadóra név jelentése:

kegyelem, Isten kegyelme, kellem, kecsesség, báj, Isten ajándéka ( Az Anna és Dóra nevek összetételéből )

● Az Annadóra név becézése / Annadóra becenevei:

Annadóri, Ancsadóra, Anni, Annika, Ani, Anika, Ancsa, Ancsi, Ancsika, Anci, Anicska, Dóri, Dórika, Dórus, Dorci, Dorcika

● Annadóra névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Annadóra név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Annadóra név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Annadóra névről? Görgess lejjebb!
Az Annadóra az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Annadóra névről

● Az Annadóra név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Annadóra név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + D ( 4 ) + Ó ( 6 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 32 ( 3 + 2 )
Az Annadóra névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Annadóra név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Annadóra név ? Jó helyen jársz!
Az Annadóra: 8 betűből álló női név / lánynév
Az Annadóra név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
Az Annadóra név magánhangzói: A, Ó,
Az Annadóra név mássalhangzói: D, N, R,
Az Annadóra név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Annadóra névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Annadóra névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Annadóra névvel kapcsolatban. az Annadóra név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Annadóra név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Annadóra név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Annadóra névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Annadóra név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Annadóra nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Annadóra névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!