Annaregina - Az Annaregina név jelentése, Annaregina névnapjai, Annaregina név becézése és más érdekességek:

● Az Annaregina név eredete: héber - latin

● Az Annaregina név jelentése:

kegyelem, könyörület,királynő (Az Anna és a Regina összekapcsolása )

● Az Annaregina név becézése / Annaregina becenevei:

Annus, Anni, Regi, Regike, Rege

● Annaregina névnapja:

július 26.
● Az Annaregina név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Annaregina név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Annaregina névről? Görgess lejjebb!
Az Annaregina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Annaregina névről

● Az Annaregina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Annaregina név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + G ( 7 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 48 ( 4 + 8 ) = 12 ( 1 + 2 )
Az Annaregina névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● Az Annaregina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Annaregina név ? Jó helyen jársz!
Az Annaregina: 10 betűből álló női név / lánynév
Az Annaregina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Annaregina név magánhangzói: A, E, I,
Az Annaregina név mássalhangzói: G, N, R,
Az Annaregina név szótagszáma: 5 szótagú női név / lánynév

Az Annaregina névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Annaregina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 509 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 325 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Annaregina névvel kapcsolatban. az Annaregina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Annaregina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Annaregina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Annaregina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Annaregina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Annaregina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Annaregina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!