Begónia - A Begónia név jelentése, Begónia névnapjai, Begónia név becézése és más érdekességek:

● A Begónia név eredete: magyar

● A Begónia név jelentése:

begónia ( virág )

● A Begónia név becézése / Begónia becenevei:

Begus, Góni, Gónika, Nia, Nius, Begi

● Begónia névnapja:

szeptember 7.december 17.
● A Begónia név típusa: B betűs női név / lánynév
● A Begónia név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Begónia névről? Görgess lejjebb!
A Begónia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Begónia névről

● A Begónia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Begónia név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + E ( 5 ) + G ( 7 ) + Ó ( 6 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Begónia névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Begónia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Begónia név ? Jó helyen jársz!
A Begónia: 7 betűből álló női név / lánynév
A Begónia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Begónia név magánhangzói: A, E, I, Ó,
A Begónia név mássalhangzói: B, G, N,
A Begónia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Begónia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Begónia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 303 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 126 női név / lány név és 177 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Begónia névvel kapcsolatban. a Begónia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Begónia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Begónia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Begónia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Begónia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Begónia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Begónia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!