Bernadetta - A Bernadetta név jelentése, Bernadetta névnapjai, Bernadetta név becézése és más érdekességek:

● A Bernadetta név eredete: francia - germán - olasz

● A Bernadetta név jelentése:

erős medve ( A Bernadett név olasz eredetű változata )

● A Bernadetta név becézése / Bernadetta becenevei:

Bernus, Bernike, Berni, Betti, Detti, Dettike, Dettus, Detta

● Bernadetta névnapja:

április 16.május 19.május 20.
● A Bernadetta név típusa: B betűs női név / lánynév
● A Bernadetta név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bernadetta névről? Görgess lejjebb!
A Bernadetta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bernadetta névről

● A Bernadetta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bernadetta név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + D ( 4 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 36 ( 3 + 6 )
A Bernadetta névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Bernadetta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bernadetta név ? Jó helyen jársz!
A Bernadetta: 10 betűből álló női név / lánynév
A Bernadetta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Bernadetta név magánhangzói: A, E,
A Bernadetta név mássalhangzói: B, D, N, R, T,
A Bernadetta név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Bernadetta névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Bernadetta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bernadetta névvel kapcsolatban. a Bernadetta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bernadetta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bernadetta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bernadetta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bernadetta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bernadetta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bernadetta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!