Bogáta - A Bogáta név jelentése, Bogáta névnapjai, Bogáta név becézése és más érdekességek:

● A Bogáta név eredete: szláv - magyar

● A Bogáta név jelentése:

gazdag ( A Bogát férfinév női párja )

● A Bogáta név becézése / Bogáta becenevei:

Bogesz, Bogi, Bogus, Áti, Átika, Átus

● Bogáta névnapja:

szeptember 15.
● A Bogáta név típusa: B betűs női név / lánynév
● A Bogáta név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bogáta névről? Görgess lejjebb!
A Bogáta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bogáta névről

● A Bogáta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bogáta név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + O ( 6 ) + G ( 7 ) + Á ( 1 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 19 ( 1 + 9 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Bogáta névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Bogáta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bogáta név ? Jó helyen jársz!
A Bogáta: 6 betűből álló női név / lánynév
A Bogáta név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Bogáta név magánhangzói: A, Á, O,
A Bogáta név mássalhangzói: B, G, T,
A Bogáta név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Bogáta névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Bogáta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 303 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 126 női név / lány név és 177 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bogáta névvel kapcsolatban. a Bogáta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bogáta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bogáta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bogáta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bogáta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bogáta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bogáta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!