Brigitta - A Brigitta név jelentése, Brigitta névnapjai, Brigitta név becézése és más érdekességek:

● A Brigitta név eredete: kelta - ír

● A Brigitta név jelentése:

magasztos, erős, erényes

● A Brigitta név becézése / Brigitta becenevei:

Brigi, Brigus, Brigusz, Bri, Brigike, Gitta, Gittus, Gittike

● Brigitta névnapja:

február 1.október 8.október 11.július 23.
● A Brigitta név típusa: B betűs női név / lánynév
● A Brigitta név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Brigitta névről? Görgess lejjebb!
A Brigitta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Brigitta névről

● A Brigitta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Brigitta név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + G ( 7 ) + I ( 9 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 41 ( 4 + 1 )
A Brigitta névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Brigitta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Brigitta név ? Jó helyen jársz!
A Brigitta: 8 betűből álló női név / lánynév
A Brigitta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Brigitta név magánhangzói: A, I,
A Brigitta név mássalhangzói: B, G, R, T,
A Brigitta név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Brigitta névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Brigitta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 308 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 179 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Brigitta névvel kapcsolatban. a Brigitta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Brigitta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Brigitta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Brigitta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Brigitta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Brigitta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Brigitta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!