Csobilla - A Csobilla név jelentése, Csobilla névnapjai, Csobilla név becézése és más érdekességek:

● A Csobilla név eredete: török - magyar

● A Csobilla név jelentése:

pásztorlány ( A Csobánka névváltozata )

● A Csobilla név becézése / Csobilla becenevei:

Csobi, Csobika, Billa, Billus

● Csobilla névnapja:

augusztus 6.
● A Csobilla név típusa: C betűs női név / lánynév
● A Csobilla név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Csobilla névről? Görgess lejjebb!
A Csobilla az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Csobilla névről

● A Csobilla név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Csobilla név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + S ( 1 ) + O ( 6 ) + B ( 2 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Csobilla névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Csobilla név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Csobilla név ? Jó helyen jársz!
A Csobilla: 8 betűből álló női név / lánynév
A Csobilla név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Csobilla név magánhangzói: A, I, O,
A Csobilla név mássalhangzói: CS, B, L,
A Csobilla név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Csobilla névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Csobilla névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 41 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 11 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Csobilla névvel kapcsolatban. a Csobilla név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Csobilla név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Csobilla név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Csobilla névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Csobilla név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Csobilla nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Csobilla névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!