Cirilla - A Cirilla név jelentése, Cirilla névnapjai, Cirilla név becézése és más érdekességek:

● A Cirilla név eredete: görög - latin

● A Cirilla név jelentése:

az Úrhoz tartozó, az Istennek szentelt. ( A Cirill férfinév női párja )

● A Cirilla név becézése / Cirilla becenevei:

Ciri, Relli, Rellus, Iri, Irilla, Irillus

● Cirilla névnapja:

július 5.július 7.október 28.
● A Cirilla név típusa: C betűs női név / lánynév
● A Cirilla név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Cirilla névről? Görgess lejjebb!
A Cirilla az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Cirilla névről

● A Cirilla név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Cirilla név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Cirilla névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Cirilla név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Cirilla név ? Jó helyen jársz!
A Cirilla: 7 betűből álló női név / lánynév
A Cirilla név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Cirilla név magánhangzói: A, I,
A Cirilla név mássalhangzói: C, L, R,
A Cirilla név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Cirilla névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Cirilla névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 42 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 12 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Cirilla névvel kapcsolatban. a Cirilla név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Cirilla név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Cirilla név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Cirilla névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Cirilla név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Cirilla nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Cirilla névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!