Cinka - A Cinka név jelentése, Cinka névnapjai, Cinka név becézése és más érdekességek:

● A Cinka név eredete: roma ( cigány )

● A Cinka név jelentése:

A Cinka név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Cinka név becézése / Cinka becenevei:

Cini, Cinus, Inka, Cinci

● Cinka névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Cinka név típusa: C betűs női név / lánynév
● A Cinka név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Cinka névről? Görgess lejjebb!
A Cinka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Cinka névről

● A Cinka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Cinka név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 20 ( 2 + 0 )
A Cinka névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Cinka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Cinka név ? Jó helyen jársz!
A Cinka: 5 betűből álló női név / lánynév
A Cinka név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Cinka név magánhangzói: A, I,
A Cinka név mássalhangzói: C, K, N,
A Cinka név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Cinka névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Cinka névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 41 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 11 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Cinka névvel kapcsolatban. a Cinka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Cinka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Cinka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Cinka névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Cinka név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Cinka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Cinka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!