Milli - A Milli név jelentése, Milli névnapjai, Milli név becézése és más érdekességek:

● A Milli név eredete: magyar

● A Milli név jelentése:

kamilla ( A Kamilla önállósult becézője )

● A Milli név becézése / Milli becenevei:

Milcsi, Milus, Milica, Milka, Milla

● Milli névnapja:

július 18.
● A Milli név típusa: M betűs női név / lány név
● A Milli név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Milli névről? Görgess lejjebb!
A Milli az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Milli névről

● A Milli név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Milli név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Milli névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Milli név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Milli név ? Jó helyen jársz!
A Milli: 5 betűből álló női név / lány név
A Milli név hangrendje: magas hangrendű női név / lány név
A Milli név magánhangzói: I,
A Milli név mássalhangzói: L, M,
A Milli név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

A Milli névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Milli névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 349 db M betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 219 női név / lány név és 122 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Milli névvel kapcsolatban. a Milli név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Milli név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Milli név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Milli névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Milli név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Milli nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Milli névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!