Milica - A Milica név jelentése, Milica névnapjai, Milica név becézése és más érdekességek:

● A Milica név eredete: szláv

● A Milica név jelentése:

kedveske ( A Ludmilla, Miléna, Milina nevek önállósult becézője )

● A Milica név becézése / Milica becenevei:

Mili, Milike, Milus, Milka, Milci, Milca, Ili, Ilus

● Milica névnapja:

szeptember 16.
● A Milica név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Milica név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Milica névről? Görgess lejjebb!
A Milica az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Milica névről

● A Milica név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Milica név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + C ( 3 ) + A ( 1 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Milica névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Milica név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Milica név ? Jó helyen jársz!
A Milica: 6 betűből álló női név / lánynév
A Milica név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Milica név magánhangzói: A, I,
A Milica név mássalhangzói: C, L, M,
A Milica név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Milica névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Milica névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 371 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 231 női név / lány név és 140 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Milica névvel kapcsolatban. a Milica név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Milica név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Milica név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Milica névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Milica név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Milica nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Milica névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!