Moira - A Moira név jelentése, Moira névnapjai, Moira név becézése és más érdekességek:

● A Moira név eredete: angol - ír

● A Moira név jelentése:

a sors istennője, mirha, keserűség ( A Mária ír változata )

● A Moira név becézése / Moira becenevei:

Moirka, Morcsi, Morka, Moró, Morci

● Moira névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Moira név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Moira név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Moira névről? Görgess lejjebb!
A Moira az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Moira névről

● A Moira név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Moira név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + O ( 6 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Moira névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Moira név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Moira név ? Jó helyen jársz!
A Moira: 5 betűből álló női név / lánynév
A Moira név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Moira név magánhangzói: A, I, O,
A Moira név mássalhangzói: M, R,
A Moira név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Moira névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Moira névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 354 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 223 női név / lány név és 131 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Moira névvel kapcsolatban. a Moira név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Moira név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Moira név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Moira névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Moira név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Moira nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Moira névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!