Majoranna - A Majoranna név jelentése, Majoranna névnapjai, Majoranna név becézése és más érdekességek:

● A Majoranna név eredete: magyar

● A Majoranna név jelentése:

majoránna ( növény )

● A Majoranna név becézése / Majoranna becenevei:

Maji, Majika, Anna, Annus, Annácska, Anci

● Majoranna névnapja:

augusztus 1.
● A Majoranna név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Majoranna név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Majoranna névről? Görgess lejjebb!
A Majoranna az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Majoranna névről

● A Majoranna név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Majoranna név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + J ( 1 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 33 ( 3 + 3 )
A Majoranna névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Majoranna név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Majoranna név ? Jó helyen jársz!
A Majoranna: 9 betűből álló női név / lánynév
A Majoranna név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Majoranna név magánhangzói: A, O,
A Majoranna név mássalhangzói: J, M, N, R,
A Majoranna név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Majoranna névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Majoranna névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 355 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 223 női név / lány név és 132 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Majoranna névvel kapcsolatban. a Majoranna név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Majoranna név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Majoranna név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Majoranna névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Majoranna név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Majoranna nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Majoranna névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!