Szendi - A Szendi név jelentése, Szendi névnapjai, Szendi név becézése és más érdekességek:

● A Szendi név eredete: angol

● A Szendi név jelentése:

férfiakat megvédő, férfiaktól megvédő ( A Sandy névből )

● A Szendi név becézése / Szendi becenevei:

Szendica, Szendus, Szendike, Szenduci, Enduka, Enduci

● Szendi névnapja:

május 18.
● A Szendi név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szendi név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szendi névről? Görgess lejjebb!
A Szendi az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szendi névről

● A Szendi név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szendi név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + I ( 9 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Szendi névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Szendi név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szendi név ? Jó helyen jársz!
A Szendi: 6 betűből álló női név / lánynév
A Szendi név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Szendi név magánhangzói: E, I,
A Szendi név mássalhangzói: SZ, D, N,
A Szendi név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Szendi névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szendi névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 47 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szendi névvel kapcsolatban. a Szendi név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szendi név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szendi név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szendi névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szendi név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szendi nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szendi névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!