Vetúria - A Vetúria név jelentése, Vetúria névnapjai, Vetúria név becézése és más érdekességek:

● A Vetúria név eredete: latin

● A Vetúria név jelentése:

idős, koros

● A Vetúria név becézése / Vetúria becenevei:

Vetus, Vetuka, Ria, Rius, Riuka, Riuci

● Vetúria névnapja:

július 17.
● A Vetúria név típusa: V betűs női név / lánynév
● A Vetúria név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Vetúria névről? Görgess lejjebb!
A Vetúria az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Vetúria névről

● A Vetúria név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Vetúria név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + Ú ( 3 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 33 ( 3 + 3 )
A Vetúria névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Vetúria név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Vetúria név ? Jó helyen jársz!
A Vetúria: 7 betűből álló női név / lánynév
A Vetúria név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Vetúria név magánhangzói: A, E, I, Ú,
A Vetúria név mássalhangzói: R, T, V,
A Vetúria név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Vetúria névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Vetúria névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Vetúria névvel kapcsolatban. a Vetúria név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Vetúria név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Vetúria név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Vetúria névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Vetúria név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Vetúria nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Vetúria névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!