Nevin - A Nevin név jelentése, Nevin névnapjai, Nevin név becézése és más érdekességek:

● A Nevin név eredete: ír - angol

● A Nevin név jelentése:

szent

● A Nevin név becézése / Nevin becenevei:

Nevinke, Nevus, Nevuka, Evin, Evó

● Nevin névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Nevin név típusa: N betűs férfi név / fiúnév
● A Nevin név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Nevin névről? Görgess lejjebb!
A Nevin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Nevin névről

● A Nevin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Nevin név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + E ( 5 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Nevin névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Nevin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Nevin név ? Jó helyen jársz!
A Nevin: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Nevin név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Nevin név magánhangzói: E, I,
A Nevin név mássalhangzói: N, V,
A Nevin név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Nevin névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Nevin névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 211 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 137 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Nevin névvel kapcsolatban. a Nevin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Nevin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Nevin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Nevin névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Nevin név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Nevin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Nevin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!