Nazim - A Nazim név jelentése, Nazim névnapjai, Nazim név becézése és más érdekességek:

● A Nazim név eredete: arab

● A Nazim név jelentése:

költő, alkotó, szerző

● A Nazim név becézése / Nazim becenevei:

Nazi, Naz, Nazka, Nazu, Zim

● Nazim névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Nazim név típusa: N betűs férfi név / fiúnév
● A Nazim név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Nazim névről? Görgess lejjebb!
A Nazim az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Nazim névről

● A Nazim név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Nazim név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + A ( 1 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + M ( 4 ) = 27 ( 2 + 7 )
A Nazim névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Nazim név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Nazim név ? Jó helyen jársz!
A Nazim: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Nazim név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Nazim név magánhangzói: A, I,
A Nazim név mássalhangzói: M, N, Z,
A Nazim név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Nazim névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Nazim névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 211 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 137 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Nazim névvel kapcsolatban. a Nazim név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Nazim név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Nazim név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Nazim névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Nazim név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Nazim nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Nazim névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!