Ankisza - Az Ankisza név jelentése, Ankisza névnapjai, Ankisza név becézése és más érdekességek:

● Az Ankisza név eredete: magyar

● Az Ankisza név jelentése:

Hunor és Magor anyja

● Az Ankisza név becézése / Ankisza becenevei:

Anki, Ankisszus, Kissza, Kisszus

● Ankisza névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Ankisza név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Ankisza név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ankisza névről? Görgess lejjebb!
Az Ankisza az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ankisza névről

● Az Ankisza név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ankisza név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + K ( 2 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) = 27 ( 2 + 7 )
Az Ankisza névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Ankisza név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ankisza név ? Jó helyen jársz!
Az Ankisza: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Ankisza név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Ankisza név magánhangzói: A, I,
Az Ankisza név mássalhangzói: SZ, K, N,
Az Ankisza név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Ankisza névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Ankisza névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 509 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 325 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ankisza névvel kapcsolatban. az Ankisza név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ankisza név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ankisza név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ankisza névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ankisza név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ankisza nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ankisza névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!