Adonika - Az Adonika név jelentése, Adonika névnapjai, Adonika név becézése és más érdekességek:

● Az Adonika név eredete: görög ( mitológiai )

● Az Adonika név jelentése:

csinos, jóképű, gavallér ( A görög Adonisz férfinév női párja )

● Az Adonika név becézése / Adonika becenevei:

Az Adonika becenevei még nincsenek felvéve rendszerünkbe

● Adonika névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Adonika név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Adonika név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Adonika névről? Görgess lejjebb!
Az Adonika az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Adonika névről

● Az Adonika név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Adonika név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + D ( 4 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Adonika névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Adonika név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Adonika név ? Jó helyen jársz!
Az Adonika: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Adonika név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Adonika név magánhangzói: A, I, O,
Az Adonika név mássalhangzói: D, K, N,
Az Adonika név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Adonika névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Adonika névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Adonika névvel kapcsolatban. az Adonika név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Adonika név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Adonika név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Adonika névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Adonika név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Adonika nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Adonika névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!