Annaszófia - Az Annaszófia név jelentése, Annaszófia névnapjai, Annaszófia név becézése és más érdekességek:

● Az Annaszófia név eredete: héber - görög

● Az Annaszófia név jelentése:

kegyelem, könyörület (Az Anna és a Róza összekapcsolása )

● Az Annaszófia név becézése / Annaszófia becenevei:

Anni, Annus, Annika, Szofi, Szofika

● Annaszófia névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Annaszófia név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Annaszófia név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Annaszófia névről? Görgess lejjebb!
Az Annaszófia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Annaszófia névről

● Az Annaszófia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Annaszófia név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + Ó ( 6 ) + F ( 6 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 43 ( 4 + 3 )
Az Annaszófia névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Annaszófia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Annaszófia név ? Jó helyen jársz!
Az Annaszófia: 10 betűből álló női név / lánynév
Az Annaszófia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Annaszófia név magánhangzói: A, I, Ó,
Az Annaszófia név mássalhangzói: SZ, F, N,
Az Annaszófia név szótagszáma: 5 szótagú női név / lánynév

Az Annaszófia névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Annaszófia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Annaszófia névvel kapcsolatban. az Annaszófia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Annaszófia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Annaszófia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Annaszófia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Annaszófia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Annaszófia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Annaszófia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!